Brevhoved DØS 002

DØS sommerarrangement med HUNDERTWASSER

på museet Arken

Skovvej 100, 2635 Ishøj

Lørdag den 31. maj 2014 kl 13:45

SPIRALMALEREN

Kære alle!                                                                                                                                                                                  3. februar 2014

Midt i vores overvejelser om, hvor vi ville holde vores sommerarrangement, faldt der en appelsin i turbanen. Som I nu formentlig alle har erfaret, er der netop åbnet en udstilling på ”Arken” i Ishøj, og bestyrelsen syntes, det var oplagt for et selskab som vores, at besøge denne udstilling.

Vi indbyder jer derfor til HUNDERTWASSER udstilling.

Entréprisen er 95 kr. MEN ved grupper er entréprisen 80 kr. En gruppe skal bestå af mindst 10 og højst 30 deltagere.

En omvisning på udstillingen koster 900 kr. om lørdagen, så jo flere vi bliver, jo billigere bliver det.

Pris pr. person kr. 170 ved et deltagerantal på 10. Beløbet bedes indbetalt samtidig med tilmeldingen på Dansk-Østrigsk Selskabs konto i Nordea reg.nr. 2132 konto nr. 5494 340 536. (Husk at angive navn på bankoverførslen!) Af hensyn til at få alle aftaler til at falde på plads må vi sætte absolut sidste frist for tilmelding til dette arrangement til onsdag den 23. april (samme dag som generalforsamlingen). – Det giver mulighed for at betale direkte til kassereren uden en tur i banken. Der kan naturligvis også betales ved møderne i februar og marts.

Skulle det glædelige ske, at vi bliver mere end 10 personer, vil prisen for deltagelse blive mindre. I vil så få tilbagebetalt differencen ved museumsbesøget. – Bestyrelsen har undersøgelser i gang om mulighederne for at få en kop eftermiddagskaffe. Men herom senere.

Transportmuligheder: S-tog linje A til Ishøj station, derefter bus 128 til ”Arken”. - De af jer, der har bil, bedes ved tilmeldingen meddele, om I har mulighed for at give et lift og til hvor mange. De af jer, der ikke har bil, bedes meddele, om I ville være interesseret i et lift.

De venligste hilsener

DANSK-ØSTRIGSK SELSKAB

p.b.v.

Hanne Bruun