April 2015

Kære medlemmer!

I vores seneste brev til jer i januar skrev vi lidt om en sommerafslutning. Der vil formentlig blive et arrangement sammen med Østrigsk Klub og den østrigske ambassade. Dette er imidlertid endnu ikke kommet på plads. Der kan måske blive tale om mandag den 1. juni. Vi skriver til jer igen, lige så snart vi ved noget mere.

Vi har imidlertid lyst til at se jer til vores helt egen sommerafslutning. Vi forestiller os en lille hyggelig sammenkomst med lidt kaffe/te og kage – måske med inspiration fra østrigsk kagetradition, krydret med indtryk på forskellig vis fra Wien, den by, som vi sikkert alle i DØS holder af og har nogle måske helt særlige minder fra. 

Wien har jo den officielle side: charmerende, med alle de mange store og meget berømte seværdigheder, musik, teater, Johan Strauss valsene, men der er jo også andre sider af Wien, der er mindre glamourøse - f.eks. pølseboderne, trafikken, og meget andet. Mange af jer har sikkert oplevelser af forskellig art, som I vil kunne fortælle meget om.

 

Da vi gerne selv ville kunne bestemme traktementet, måtte vi se os om efter et andet sted at være, da vi i Valby Kulturhus er forpligtet til at købe i Kulturhusets café. Der er imidlertid et lille selskabslokale i den bebyggelse, hvor Torben og jeg bor. Vi bor i Rødovre skråt over for Rødovre Centrum og lige over for vandtårnet – ca. en halv times buskørsel fra Rådhuspladsen. Den enkleste busforbindelse vil være 6A, men 9A har også stoppested lige ved Rødovre Centrum. Turen med 9A kan dog godt tage lidt længere tid

HVORNÅR?   Lørdag 9. maj kl. 14 til den ca. 17 - 18

STED:            Tårnvej 95, Rødovre                                

PRIS:             kr. 50,00

 

For jer, der kommer i bil:

Drej ind til bebyggelsen lige over for vandtårnet, kør lige ud langs med husene så langt I kan komme.

For jer, der kommer med bus:

Med 6A mod Rødovrehallen: stå af ved Rødovre Centrum. Gå tilbage og over fodgængerovergangen, gå til venstre til Tårnvej 87-95. - Med 9A mod Glostrup station: stå af over for Rødovre Centrum og fortsæt videre frem til adressen. Gå lige ud langs husene så langt, I kan komme.

Tilmelding SENEST MANDAG 4. MAJ sker til:

Annelise Dittmer:  tlf. 24 62 45 99 – e-mail dittmer@post6.tele.dk

 

Vi håber, I har lyst til denne lille hyggeeftermiddag.

 

De bedste hilsener

p.b.v.

Hanne Bruun