DANSK-ØSTRIGSK SELSKAB KØBENHAVN

 

                                                                                                                                                      12. november 2013

Kære medlemmer og venner af Østrig!

Der er desværre gået lidt længere tid end tilsigtet, inden vi igen kunne sende jer et brev.

Men inden vi går videre, må vi desværre give jer den sørgelige meddelelse, at vi i løbet af de sidste to måneder har mistet to af vores trofaste medlemmer. Finn Paludan døde i september og blev bisat fra Vipperød kirke den 26. i samme måned.  Mangeårigt medlem af bestyrelsen i Dansk-Østrigsk Selskab Kuno Malinowski er netop afgået ved døden i denne weekend. De efterlader sig hver på deres måde et hul i vores medlemsskare. Ære være deres minde.

 

pynte gran

 

JULEARRANGEMENT

Onsdag den 11. december kl. 19

Tysk Reformert Kirke

Gothersgade 109 - 111

1123 København K

 

Først en stor beklagelse over, at vi først nu har mulighed for at skrive til jer om julearrangementet. Desværre har det ikke været muligt for Kirsten Høgel at samle nok sangere til sit kor. Trods mange ihærdige forsøg med kontakt til flere andre kor og megen velvilje fra dem, måtte de melde fra. Korsangere har jo vældig mange arrangementer i julemåneden.

Det skal imidlertid ikke afholde os fra at få en hyggelig aften og på sædvanlig vis ønske hinanden glædelig jul. Ved smukt pyntede juleborde vil vi spise et stykke smørrebrød i julens tegn, ledsaget af god østrigsk vin. Som ”dessert” vil der som sædvanlig være lidt julegodter til den søde tand. Ofte får man historier i juletiden. Det er jo altid hyggeligt, og Elfi Christiansen har lovet at læse historie for os. Og så skal vi synge et par af de smukke julesange. Endelig er der jo julelotteriet. Vi har fået mange flotte gaver fra både Østrigs Turistbureau og Austrian Airlines, som vi skal spille om.

Kom og vær med til at gøre aftenen hyggelig.

De venligste hilsener

DANSK-ØSTRIGSK SELSKAB

Hanne Bruun

 

Pris for medlemmer: kr. 90,-                                               Pris for ikke-medlemmer: kr. 110,-

Af hensyn til arrangementet må vi bede om bindende tilmelding senest fredag den 6. december, men meget gerne før.

 

Tilmelding til Annelise Dittmer på telefon 29 23 45 99 (telefonsvarer) eller på mail: dittmer@post6.tele.dk